www.karmanet.nl -  Victoria transmedium
0909 040 1107
 

(0,80c. p/m)

Karmanet

Jaren geleden heb ik mijn bereikbaarheid verbetert door servicenummer aan te schaffen en website karmanet.nl aan u ter beschikking stellen omdat ik een directe, positieve en persoonlijke impact wilde hebben op de levenskwaliteit van anderen. Het deed me pijn als ik zag hoe de mensen met hun vragen worstelen, vooral als ze al "spoken" gingen zien.


Ik ben al tientallen jaren succesvol, omdat ik houd van mensen en ik neem mijn verantwoordelijkheid om te helpen waar en wanneer ik kan heel serieus.

Praktijk leert ons dat ik meer weet dan velen anderen, maar ik weet ook niet alles.

Ik kan u talloze antwoorden geven op veel gebieden, maar meestal kan ik u geen antwoord geven op een specifieke vraag: "Waarom?"

Tja... ik ben geen God...

Victoria of Ralph? Hoe werken wij?

Op 0909-040-1107 ben ik bereikbaar 7 dagen in de week van 13.00(a.m.) tot 01.30(p.m.)

Kies optie 1.


Als ik in gesprek ben of bezig met therapie (bij mij thuis) of  energetisch reinigen van uw woning (ambulant) neemt Ralph voor mij op. Ralph is geen medium, met hem kunt u goed gesprek voeren zo als rauw verwerking of hoe u het leven beter kunt inrichten (praktische en geestelijke onderwerpen dus) of kunt simpelweg later terug bellen. Heel eenvoudig!

En een mooie is, u hoeft zich geen zorgen te maken over de tarieven (met uitzondering persoonlijke afspraak). Standaard heeft u al voor 10 euro een 12-minuten gesprek. In zo'n korte tijd kunt u tussen een of drie vragen stellen en antwoorden krijgen. En doe dit ook.


Soms is het ook nodig om de tijd voor jezelf te nemen.